Guest

The monthly pass of a bus costs Rs. 150.Everytime vikas travels on the bus and Rs. 7is deducted from her balance.How many times she has to deposit more money in her bus pass if the minimum balance allowed is Rs. 30 ?

The monthly pass of a bus costs Rs. 150.Everytime vikas travels on the bus and Rs. 7is deducted from her balance.How many times she has to deposit more money in her bus pass if the minimum balance allowed is Rs. 30 ?

Grade:11

1 Answers

vijay kale
31 Points
5 years ago
Money required for entire month=7×30=210Rs.Total Money she needs to pay=30+210=240rs.Money she now needs to pay=240-150=90No. Of times she needs to pay=90/7=13th message more

Think You Can Provide A Better Answer ?

Provide a better Answer & Earn Cool Goodies See our forum point policy

ASK QUESTION

Get your questions answered by the expert for free